ONS KLEINE VERHAAL

 • OPENINGSDAG

  De openingsdag van Gavehoek-Oostwold kinderopvang biedt ouders en verzorgers de kans om de faciliteiten te bekijken, het team te ontmoeten en vragen te stellen over de opvang. Kinderen kunnen genieten van leuke activiteiten en spelletjes tijdens deze dag.

 • 50 KLEINE MENSEN

  ’50 Kleine Mensen’ is een project van Gavehoek-Oostwold kinderopvang waarbij we 50 kinderen uit kansarme gezinnen gratis opvang bieden, zodat zij zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen en groeien.

 • NIEUWE FACILITEITEN GEOPEND

  Gavehoek-Oostwold heeft nieuwe faciliteiten geopend, waaronder nieuwe speelruimtes, keuken en buitenruimtes voor kinderen.

 • 20 REGELMATIGE LERAREN

  Gavehoek-Oostwold heeft een team van 20 regelmatige leraren die zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen. Het team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde professionals die toegewijd zijn aan het bieden van hoogwaardige zorg en educatie aan elk kind.

Wat ouders zeggen

“Kinderen zien magie omdat ze ernaar zoeken. Dit kinderdagverblijf helpt hen daarin te voorzien!”

CHLOE VERHUIS

“Ze maken uw kinderen niet gehandicapt door het gemakkelijk te maken. Ze streven ernaar ze zelf te helpen”

LEANDRA KOESMAN
0
KLEINE MENSEN
0
LERAREN
0
ACTIVITEITEN
0
GELUKKIGE OUDERS

Laten we praten

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error ipsum ets lorem ficilis sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis.